Optiek van Gool

Kosby & Son

Kosby & Son is ontstaan uit een vijf jaar lange samenwerking tussen Guy Azoulay en Francis Kessous. De twee Franse opticiens ontwikkelden intensief een bijzondere collectie brilmonturen. Het doel was om een collectie neer te zetten waarbij eenvoud van montage, soliditeit, elegantie en innovatie de boventoon zouden voeren. De samenwerking resulteerde in 2 patenten in de brillen wereld. Een patent op het complexe, extra platte flexscharnier en een patent op de manier waarop de bakschroef is komen te vervallen. Beiden bedacht om montageproblemen in de toekomst te voorkomen.
De monturen van Kosby & Son zijn licht in gewicht, tijdloos en hebben een stijlvol design. Een technisch sterke collectie met een mooie vormgeving en uiteraard van de beste kwaliteit materialen. De brillen worden gemaakt van hoogwaardige stainless steel en acetaat. De kleuring van de modellen gebeurt in de Franse Jura door de beste bedrijven.

Met een stretch en flex brilmontuur van Kosby & Son, weet u zeker dat u alles te pakken heeft. Een gedegen ontwerp en een elegante uitstraling!