Optiek van Gool

Een tweede bril

De drempel naar een tweede bril is vaak nog groot. Maar waarom eigenlijk? Gaat u sporten op uw hoge hakken? Of met uw driedelig pak met uw gezin naar de speeltuin? Een reservebril of bril voor sport, werk of hobby, anders dan uw eerste bril, is helemaal niet zo gek.
Reservebril

Een tweede bril, kan heel eenvoudig een reservebril zijn. Wat als uw bril kwijt is of beschadigd raakt. Makkelijk om dan zo uw reservebril te kunnen pakken. Of een bril naast uw lenzen. Deze zet u ’s avonds op als uw lenzen niet meer helemaal comfortabel zitten of de hele dag als u eens geen zin heeft in lenzen.

De mogelijkheden

Om eens terug te komen op dat sporten met hoge hakken. Is het ook niet vreemd om uw dagelijkse bril op te houden met sporten? Een tweede bril kan ook dienen als sportbril. Goed kunnen blijven zien en een bril die tegen een stootje kan of die comfortabel op uw hoofd blijft zitten bij het hardlopen. Wij hebben de keuze uit de beste sportbrillen gemaakt met uw sterkte en natuurlijk ook mogelijk als sportzonnebril.

Bent u erg vermoeid na een dag werken op kantoor? Een kantoor of computerbril kan uitkomst bieden. Door de speciaal afgemeten sterktes in het glas en de Blue control filter, is computerwerk veel rustiger voor uw ogen. Geen hoofdpijn meer en rug of nekklachten zijn ook verleden tijd.

Veel op de weg en toe aan een rustiger en veiliger kijkbeeld? Een Veilig rijden-bril is specifiek ontworpen voor mensen om zich weer veilig en comfortabel te laten voelen in het verkeer. De techniek in de glazen geeft beter zicht bij weinig licht, minder verblinding door tegemoetkomend verkeer of straatverlichting en nauwkeurig zicht op zowel het wegdek als dashboard en achteruitkijk- of zijspiegels.